zondag 14 april 2013

Gehaakt kroontje en nog meer dromenquilts.

Bij De Haakbrigade kwam ik het patroontje tegen. Kon het niet laten om het uit te proberen.
Leuk om te doen hoor.

Inmiddels is de voor- en achterkant van de gele baby dromenquilt ook af.













Deze neem ik mee naar de dromenquiltdag van 20 april in Nunspeet (zie www.jopies-dromenquilt.nl). Ik hoop dat iemand 'm dan meeneemt om te quilten. Ik wil zo graag eens een quilt voor mezelf quilten!

Ik had nog een sliertje over van de achterkantstof. Een beetje geel erbij om eens een blokje te proberen:
Daarna alle overgebleven stof op 5 inch vierkantjes en het geel op 2,5 inch vierkantjes gesneden. Ik kan nog een paar blokjes maken.

woensdag 10 april 2013

Tops gemaakt voor Jopie's Dromenquilt.

Het tasje met blauwe stoffen is nog lang niet leeg, maar vooreerst heb ik genoeg met blauwe stoffen gewerkt. Het is ook nog eens totaal NIET m'n lievelingskleur.
De blauwe zigzag heb ik vorige keer al laten zien. Ondertussen heb ik de ScrappyTripAroundTheWorld gemaakt.

Daarna een jellyrace op babymaat gemaakt. Maar die vond ik nogal tegenvallen. Dus heb ik 'm versneden en weer aan elkaar genaaid en nu ziet ie er een stuk beter uit!
 











Vandaag weer samengewerkt. Ben ik toch helemaal vergeten om Marjolein's blauwe top op de foto te zetten! Blauw was ik al flauw van, dus heb een klein lentetop gemaakt. Het is nog niet groot genoeg, dus er komen nog borders om. Patroon gevonden in de moda-bakeshop-site. De lawn-chair quilt.

We vinden het zo gezellig om samen te werken, dat we dat vaker gaan doen. Maar dan ook met eigen werken. Bee in oprichting!